Posted on

Autó csomagtartó szőnyegre mindenekelőtt azért van szükség , hogy megvédje az autó csomagterét a törmeléktől, nedvességtől, szennyeződéstől, esetleg a motorolaj, szélvédőmosó, vagy más kiömlő folyadékokkal szemben.  Első pillantásra úgy tűnik, hogy a csomagtartószőnyeg, vagy csomagtér tálca kiválasztása és megvásárlása gyors és jelentéktelen dolog.

De nem az! Nézzük miért?

Csomagtér tálca, vagy csomagtér szőnyeg?

A textilcsomagtartó szőnyegnek is megvannak az előnyei és hátrányai. Az előnyök közé tartozik a csomagtartó padlójának minden formájának való megfelelés és hangelnyelő tulajdonsága. Hátrányai közé tartozik: a könnyű nedvesedés, kényelmetlenség a tisztítás során, mivel a textil csomagtartó szőnyeg sajnos kiváló porgyűjtő lehet. Ezenkívül a textil pillanatok alatt magába szívja a ráömlött folyadékot.

Ezzel szembe a csomagtér tálca tisztítása könnyű, nem szívja be, és nem engedi át az autó eredeti burkolatába a nedvességet.

Ha nem csak az autó belsejének, hanem az autó csomagtartójának rendezettsége és tisztasága is fontos számunkra és több éves használat után sem mindegy, hogy milyen a csomagtartó állapota, akkor mindenképpen csomagtér tálcát vásároljunk. Egy csomagtér tálca nemcsak a csomagtartóban szállított rakomány teljes épségét biztosítja, hanem megóvja az autó csomagtartóját is a sérülésektől és szennyeződésektől.

Univerzális, vagy méretpontos csomagtér tálcát válasszunk?

Az univerzális csomagtér tálca sajátossága, hogy minden típusú járműhöz használhatók, legyen az bármilyen márka és modell. Ezek könnyen megtalálhatók, és általában meglehetősen olcsók.

Kifizetődő előnyben részesíteni a méretpontos csomagtér tálcát, mert az tökéletesen illeszkedik az autó márkájához és modelljéhez, így teljes védelmet is nyújt a törmeléktől, portól és a nedvességtől. A tisztaság biztosításában fontos tényező a csomagtér tálca megemelt oldala, amely szintén nem engedi, hogy a víz és a szennyeződés a csomagtartó eredeti kárpitjára folyjon.

Gumi méretpontos csomagtér tálca választása sok-sok éven át biztosítja az autó csomagtartójának,és eredeti kárpitjának épségét és biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük