Posted on

Gazdag ember az, akinek nagy családja van, szokták mondani. Érdemes azért hozzátenni azt, hogy előnyös a tagok közötti jó viszony megléte. Amikor aztán összegyűl a teljes família, például ünnepek alkalmával már csak meg kell teremteni a hangulatot és kezdetét veheti egy kellemes időtöltés. A rusztikus egyedi méretű étkezőasztal mögött mindenkinek jut hely. De miért éppen ilyen bútordarabra van szükség?

Az egyediség minden területen meghatározó jellemvonás, hiszen az adott helyiségek paraméteri döntik el, hogy pontosan mekkora bútordarab kerülhet be oda, valamint a stílus sem elhanyagolható. A rusztikus egyedi méretű étkezőasztal pontosan olyan paraméterekkel bír, amit elvárunk attól, illetve megjelenése garantáltan megismételhetetlen hála a természet adta sajátos mintázatának.


Bármikor rendelhető rusztikus egyedi méretű étkezőasztal bontott gerendából

Ha célunk az időtállóság biztosítása, akkor a rusztikus egyedi méretű étkezőasztal, ami tömör fából készül akár még az unokáinkat is kiszolgálhatja. Mindezt teheti úgy, hogy előtte évtizedeken keresztül tartóelemként szolgált, akár a nagyszüleink házában. A fa egy csodálatos anyag, amit hozzáértéssel kezelve könnyen lehet alakítani.

A jó állapotban lévő fenyő, tölgy gerendák némi utómunkával és Német minőségű vasaltatokkal csodálatos kihúzható étkezőasztallá formálható. Ha tehát kicsi az étkező, de olykor összegyűlik a család és kell a nagyobb felület, akkor a rusztikus egyedi méretű étkezőasztal létrehozására minden feltétel biztosított. A 150 cm hosszú és 80 cm széles kivitelektől az 500 cm hosszú és 200 cm széles változatokig rendelhető étkezőasztal a BútorKovács jóvoltából.