Posted on

Ha lakásfelújítás előtt áll, válassza az Ariston megbízható villanybojlereit, amelyeket az Ariston villanybojler szerviz profi szakemberei segítenek beszerelni otthonába. De természetesen ennél még jóval többet nyújtanak.

Érdemes Ariston villanybojlert választani. De miért is? A cég már évtizedek óta fejleszti termékeit. Teszi ez a vásárlók igényeinek maximális figyelembe vételével, a lehető legalacsonyabb környezet károsítás mellett. Az Arsiton villanybojlerek ott is megoldást jelentenek, ahol a gáz felhasználású készülékek nem használhatók. Ezen felül formatervezésük különleges, praktikus, egyes készülékek kifejezetten kis lakásokba ajánlottak. Képesek 50 perc alatt zuhanykész meleg vizet előállítani, mindezt akár a bolygó másik feléről egy internetes kapcsolattal vezérelve. Azonban, hogy minden előnyét kiélvezhessük ennek a márkának, kérjük az Ariston villanybojler szerviz szakembereinek segítségét.

Amikor új villanybojlert vásárolunk, nem biztos, hogy el tudunk tájékozódni a készülékek széles kínálatában. Az Ariston villanybojler szerviz szakembere felméri igényeinket, lakásunk adottságait, hogy mennyi használati meleg vízre van szükségünk, és ennek megfelelően választja ki a legmegfelelőbb bojlert. Mivel a viszonteladón keresztül rendelünk, így több éves garanciát kapunk az eszközre, így a karbantartási és javítási költségek is jelentősen csökkennek vagy nem is merülnek fel.

És hogy miért is érdemes rendszeresen karbantartani bojlerünket? A használat során a vízkő felhalmozódik a bojler belsejében. A karbantartás gyakorisága attól függ, milyen keménységű a víz. Egyes országrészekben elég három évente, máshol másfél- két évente javasolt. Hívjuk az Ariston villanybojler szerviz szakemberét, aki elvégzi a szükséges tisztítást és az alkatrészek cseréjét!

Akár beszerelésről, akár karbantartásról legyen szó, hívja az Ariston bojler szervizt!