Posted on

A Kraken Black Spiced egy Karib-szigeteki fekete rum, melynek története ugyan nem nyúlik vissza olyan régre, ugyanakkor jellegzetes ízvilágával pár év alatt nemzetközi hírnévre tett szert. A Kraken rum 2010-ben került először piacra, és nagyon hamar elismert lett, amit a lepárlómesterek szakértelmének és a különleges receptúrának köszönhet. A rum alapja cukormelasz, melyet Trinidadból származó cukornádból nyernek, ugyanakkor a 13 fűszer, mellyel gazdagítják titkos, mind fajtájában, mind mennyiségében. A fűszerek különleges kombinációja adja a Kraken rum egyedi ízvilágát.

A Kraken Black Spiced rum jellemzője a harmónia és komplexitás. A hagyományos technológia és a fűszerek párosítása egyedi aromákkal gazdagítja a rumot, melyben a melaszos édesség és a karamellás jelleg mellett a gyömbér, a vanília, a fahéj és a szegfűszeg aromáit fedezhetjük fel. A lecsengése rendkívül fűszeres és hosszú, így ki tudjuk élvezi az egyedi zamatát. Fogyasztását jégre öntve vagy önmagában fogyasztva is javasolják, emellett azonban a prémium kategóriás koktélok alapja is lehet.

Hol kapható a Kraken Black Spiced rum Magyarországon?

A Kraken Black rum hazai forgalomban is kapható, számos kiszerelésben megtalálhatjuk kicsitől a hagyományosig. Limitált egyedi palackban is elérhető már Magyarországon is, de ha csak a palackban lévő ital érdekel minket, akkor is egy különösen impozáns üvegben fogjuk megtalálni. A bolti kínálatban ritkábban találjuk meg, ugyanakkor a webáruházak kínálatát már évek óta színesíti. Az italkereso.hu oldal kínálatában például szinte minden kivitelben megtalálhatjuk. Érdemes innen beszerezni, ugyanis a kedvező árak mellett gyors kiszállításra is számíthatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük