Posted on

Gondoltátok volna, hogy egy gázszerelő Budapest 0-24 szolgáltatója is lehet? Én addig nem, amíg nem volt szükségem efféle szolgáltatásra. De van az úgy, hogy az élet elénk sodor dolgokat, amik aztán később is jól jöhetnek és ez most sem volt másképp. Az éjszaka közepén tönkre ment a gázkazán.

Olyan gyönyörű esténk volt, egy tündéri aranyos családi filmet néztünk egy kutya különböző életeiről a családdal. Csupa vidám gondolattal és pozitív energiával töltött fel, hogy végre találtunk valami olyan filmet, aminek üzenete van és közben a család minden tagjának tetszik. Aztán az éjszaka valami mini katasztrófa során az történt, hogy leállt a fűtés. Ebből szerencsére érdemben nem tapasztaltunk semmit, csak reggel, amikor arra keltünk, hogy hát bizony hideg van a házban. Nem volt mit gondolkodni, azonnal kellett a segítség és a gázszerelő Budapest 0-24 személyében meg is kaptuk. Itt tudatosult bennem, hogy ők egyébként még este is kijöttek volna, ha észrevesszük, hogy baj van – bár szerencsére tényleg csak reggelre lett hideg, tehát nagy baj nem történt.

A szerelő 1 órán belül kiért a házunkhoz és hozott mindent, ami csak kellhet a javításhoz. A telefonos egyeztetés alkalmával már nagyjából feltérképezte, hogy mi romolhatott el és ez nagy segítség volt abban, hogy már a megfelelő szerszámokkal és a megfelelő alkatrészekkel felvértezve érkezzen meg hozzánk. A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon találtam rá az ő segítségére. Ez egy olyan szakértői csapat, akik sok-sok év tapasztalattal rendelkező, megbízható szakemberek, a saját területüknek magasfokú képviselői. Azért mondom így, mert ahogy azt a weboldal nevéből is kitalálhattátok, nem csak a gázszerelés a szakterületük, de számos más egyébbel is foglalkoznak, ami még a háztartási gépészetet illeti. Így többek között a vízszerelés, a fűtésszerelés és a duguláselhárítás is azon munkálatok közé tartozik, amelyekben lehet és érdemes is tőlük segítséget kérni.

A weboldalon megadtak két telefonszámot, valamint arra is van lehetőség, hogy visszahívást kérjünk tőlük, ha egyébként valamiben tanácsot szeretnénk kérni. Az is igaz, hogyha házhoz jönnek és elkezdődnek a munkálatok, akkor a kiszállás nem kerül pénzbe, csak a munka. A telefonos tanácsadás is ingyenes. Pedig manapság nagyon kevés dolog van ingyen, de ezek mind közéjük tartoznak. Mellette pedig valóban nagyon magas szinten űzik az ipart, komoly szakértelemmel és precizitással. A gázszerelő Budapest 0-24 szolgáltatás pedig tényleg jól működik, hiszen rövid idő alatt megérkezett hozzánk a segítség és amúgy hamar sikerült is megoldania a problémát. A következő este már megint együtt filmezett a család a meleg házban, hála a vizgazfutesszerelo24.hu lelkiismeretes szakemberének.