Mehrli Noémi

Mehrli Noémi vagyok, vágó. 2000-ben végeztem a Színház és Filmművészeti egyetem vágó szakan Simó György osztályában. jó pár év munkával és utazással töltött év után megint tanulok, idén doktorálok a pannon Egyetem Színháztudomány szakán, MA fokozaton.

tulajdonképpen érettségi óta 3 dologról szólt az életem, és ezek különböző periódusokban különböző prioritást élveztek: A filmről és színházról, a gyerekekkel való önkéntes ill. oktató munkáról és az utazásról. Szerencsére a szakma, amiben dolgozom időről időre lehetővé teszi, hogy mással is tudjak foglalkozni, ilyenkor utaztam el és éltem hónapokig más országokban...és ilyenkor vállaltam gyerekek oktatásával kapcsolatos elfoglaltságokat. Tanítottam filmtörténetet és vágást a Novus Művészeti iskolában és aktívan részt vettem a Gyerekszem Művészeti alapítványkreatív munkájában, ahol szintén vágást tanítottam hétvégi foglalkozások és nyári táborok keretein belül.

Mint vágó elsősorban rövid- és dokumentumfilmet vágtam. Ezek közül számos nemzetközi fesztiválokat is nyert. Filmekben és Színházban is dolgoztam ezenkívül sok más munkaterületen is.

Éltem rövid ideig Los Angelesben és Londonban.